Matija Cvek od svakodnevnog stresa resetira se u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera, a otkrio je i egzotični hamam

Divna, tajnovita kultura kupanja porijeklom iz starog Orijenta poseban je užitak i apsolutna relaksacija. Arapska riječ hamam znači grijanje i kupanje te simbolizira opuštanje, osjećaj ugode i čistoću. To dobro zna i Matija Cvek koji posljednjih godina niže uspjeh za uspjehom. Autor hitova ‘Visine’, ‘Drama’ i ‘Ptice’ nedavno je osvojio Porina za pjesmu godine za megahit ‘Trebaš li me’ koji je otpjevao s Eni Jurišić. Porinom nagrađivani pjevač odlučio je uzeti mali predah i napuniti baterije u veličanstvenom Acquapura SPA u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera nedaleko od Zadra.

“Hamam pruža zaista nevjerojatan doživljaj. Prvi put sam isprobao ovako nešto i oduševljen sam! Opojni mirisi, jedinstvena atmosfera i poseban ambijent dobitna su kombinacija za ultimativni reset uma i tijela”, rekao je Matija Cvek.

U hamamu se tijelo i duh regeneriraju u blagoj toplini i na nježnom svjetlu. Ogrnuti samo u pestemal, tradicionalnu hamam maramu, uživate u peelingu tijela s lokalnim prirodnim sastojcima poput smilja, lavande, morske soli i pomoću specijalne rukavice kese i masaži toplom sapunicom. Matiji se posebno svidio tretman Hammam meets Dalmatia koji kombinira orijentalnu čaroliju s mirisima Dalmacije i lokalnog bilja.

Smješten u srcu zelenog Falkensteiner Resorta Punta Skala jedinstveni Hotel & Spa Iadera s pet zvjezdica nudi sve potrebno za ultimativni hedonistički odmor, a 6000 kvadratnih metara Acquapura SPA zone raj su za sve ljubitelje wellnessa i opuštanja.

Osim hamama, Acquapura SPA oduševit će vas s čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna Spa suita i više relax prostorija, u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće nakon tretmana. Tu su i vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom i sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, BIO saunom i herbal finskom saunom.

Jedan resort. Beskrajna putovanja.

Premium Falkensteiner Resort Punta Skala nudi neusporedivo iskustvo za one koji traže pravi mediteranski bijeg. Skrojen prema osobnim potrebama, vaš odmor na Jadranu bit će ispunjen obiteljskim aktivnostima, romantičnim skrovištima i vrhunskim kulinarskim užitcima. Od privatnih plaža do ekskluzivnog SPA-a, najsuvremenijih fitness & zabavnih centara i prilagođenih iskustava idealno je odredište za one koji žele iskusiti privlačnost života na obali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...