Modrić saznao kakva mu je budućnost u Realu. Može ostati ako želi biti rezerva klincu od 19 godina

Ugledna španjolska Marca i njemački Bild objavili su kako je održan sastanak između uprave Real Madrida i Luke Modrića. Na njemu je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena čuo ne baš lijepe vijesti – rečeno mu je kako može ostati u momčadi, ali samo ako je spreman biti zamjena 19-godišnjem Englezu Judeu Bellinghamu.

Sportklub podsjeća kako Modriću u srpnju istječe ugovor s Kraljevskim klubom, a obzirom na njegove godine, postavljalo se pitanje ima li za njega budućnosti u dresu Los Blancosa. No ishod je kako će od iduće sezone biti rezerva dvostruko mlađem igraču, koji treba doći iz Borussije Dortmund.

Engleska senzacija trenutno igra za Borussiju Dortmund, a već se tjednima priča kako je njegov transfer u Real Madrid po cijeni od 120 milijuna eura gotova stvar. Obećano mu je kako će u Realu imati ulogu nositelja igre, a trebao bi biti glavni dio pomlađenog trojica u sredini uz dvojicu Francuza – Camavingu i Tchouamenija.

Modrić i Kroos trebali bi produžiti svoje ugovore, međutim na Bernabeuu više ne bi trebali imati uloge glavnih igrača, već veteranskih mentora koji će Realu olakšati ‘smjenu generacija’.

Prema navodima stručnjaka za transfere, Fabrizia Romana, Bellingham bi trebao potpisati ugovor na šest godina, a otkupna klauzula iznosit će astronomski visokih – milijardu eura, piše Sportklub.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...