Nakon uspjeha u Budimpešti, Vanja Tokić odlazi na IBFF Universe natjecanje u Tarantu u Italiji

Nakon Europskog prvenstva održanog prošlog vikenda u Budimpešti na kojem je  naša Zadranka Vanja Tokić po treći puta osvojila zlatnu medalju i obranila naslov europske prvakinje, naša fitness kraljica odlazi na IBFF Universe natjecanje koje će se ove subote,  27. svibnja održati u Tarantu u Italiji. Vanja će se natjecati u kategoriji PRO BIKINI.

– S obzirom da je forma već  odrađena i previše je truda i rada uloženo, odlučila sam u ovako kratkom vremenu  otići  na ovo još jedno važno natjecanje. Vremenski razmak između ova dva natjecanja je jako mali, ali to je moj način života koji volim i koji mi odgovara.  Naravno da se nadam još jednoj PRO medalji, rekla je Vanja Tokić pred odlazak u Italiju dodajući kako sa svim svojim sudjelovanjima na natjecanjima i osvojenim medaljama  želi promovirati body building i zdrav način života, ali i činjenicu da  za bavljenjem ovim sportom  ne postoji dobna granica.

– Svi moji dosadašnji rezultati dokaz su da sa ulaskom u 40-te godine možete biti prije svega zdraviji i poletniji nego što ste bili možda u ranijim godinama, a onda i izgledati bolje. Pretilost je veliki problem prije svega zdravstveni, a sa bavljenjem ovim ili bilo kojim drugim sportom činite  dobro sebi i svom zdravlju. Izgled je tek na drugom mjestu, rekla je Vanja.

Podsjetimo, fitness kraljica,  trostruka je  europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...