NK Pag slavi 30. rođendan, tijekom dana utakmice, navečer promocija filma

Danas će se  u organizaciji NK Pag, a pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga održati proslava 30. rođendana NK Pag.

Program počinje u jutarnjim satima kada će se na nogometnom terenu Julovica u Pagu održati nogometna utakmica Tići NK Pag i HNK Rijeka s početkom u 12 sati. U 13.15 sati održat će se utakmica između mladih pionira NK Pag i HNK Rijeka, a u 14.30 sati između pionira NK Pag i HNK Rijeka.

Utakmica veterana NK Pag i HNK Rijeka održat će se u 18.15 sati, a proslavu povodom obilježavanja 30 godina od osnutka NK Pag uveličat će Snježana Mišković, predsjednica HNK Rijeka, Zlatko Dalić izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon odigranih utakmica održat će se prigodni domjenak u 20 sati u Kneževom dvoru u Pagu gdje će biti prikazan kratki film o nastanku NK Pag te navijačka himna NK Pag.

– Pozivamo sve generacije članova kluba koji su pridonijeli njegovom stvaranju i odrastanju da uveličaju proslavu te se ujedno zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima kao i svim pojedincima, udrugama, tvrtkama i institucijama koji su nam pomogli u organizaciji proslave, poručuju iz NK Pag.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...