Otvoren novi Suzuki prodajno-servisni salon u Šibeniku

Svi ljubitelji Suzukija na šibenskom po­­dručju imaju novo mjesto gdje će moći odabrati japanska vozila koja su među najpouzdanijima u Hrvatskoj, što potvrđuje i službena statistika Centra za vozila Hrvatske.

Jedan od najvećih ovlaštenih Suzuki distributera u Dalmaciji, tvrtka Perfekt-auto u sklopu novoizgrađenog prodajno-servisnog centra, otvorila je i novi Suzuki salon, opremljen prema najvišim standardima kvalitete marke i funkcionalnosti.

Na naše pitanje o načinima financiranja vozila, rekli su nam da svim kupcima omogućuju narudžbu automobila po njihovoj želji, daju sigurnost u ispravnost vozila te jamstva:

– Osim toga, strankama nudimo razne modele financiranja, a moguća je i zamjena vašeg starog automobila za novi ili noviji rabljeni, što je vrlo popularna aktivnost te financiranje na polovine ili trećine, bez banke.

Tako će se ponudi naći novi, ali i rabljeni Suzuki modeli; Ignis, Swift i Baleno kao neki od najpovoljnijih malih gradskih automobila male potrošnje. Legendarna i svima poznata Vitara, zatim nova linija S-Crossa i terenac Jimny. Od jakih hibrida na lageru imaju Suzuki Swace, prostrani karavan iznimno niske potrošnje od 3,7 litara, a za ljubitelje plug-in Hybrida tu je i Across u kategoriji SUV vozila.

Također, za sve ljubitelje ovog Japanca na dva kotača, moći ćete naručiti njihove Suzuki motore; Hayabusu, Burgmana, Katanu te razne modele iz linije V-Stroma, GSX-a ili RM crossera…

Inače, tvrtka Perfekt-auto i Auto za treće tisućljeće tvrtke su s dugogodišnjom tradicijom ovlaštenih uvoznika, distributera i servisera za marke kao što su Suzuki, ISUZU, Kia, XEV Cars električna vozila, talijanske motocikle marke Malaguti, Lambretta, a odnedavno i talijanskog FIAT-a koji se nalazi u sklopu istog prodajno-servisnog centra.

Za više informacija posjetite naš novootvoreni SUZUKI salon na adresi Novo naselje 19G Bilice.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...