Pucnjava u SAD-u: Četiri osobe ubijene. Više ranjenih, među njima i dva policajca

Naoružani napadač je u gradu Farmingtonu u Novom Meksiku ubio troje ljudi prije nego što je policija ubila njega, potvrdile su vlasti.

Policijska uprava Farmingtona u priopćenju navodi kako su dva policajca prevezena u bolnicu nakon što su ranjeni tijekom pucnjave i da se vjeruje kako bi moglo biti još civilnih žrtava, prenosi Independent.

Još uvijek nisu objavljeni identiteti žrtava i napadača, kao ni lokacija na kojoj se pucnjava dogodila. Dva ranjena policajca su u stabilnom stanju i trenutno se nalaze u regionalnom medicinskom centru San Juan.

Policajci iz policije Farmingtona, ureda šerifa okruga San Juan i državne policije Novog Meksika istražuju detalje incidenta.

Nije objavljen identitet napadača
Lokalne škole su u 11:15 sati po lokalnom vremenu zabranile izlazak učenika iz škola nakon zahtjeva policije. “U ovom trenutku, detalji koje imamo su da je više policajaca iz policijske uprave Farmington bilo uključeno u pucnjavu”, navela je policijska uprava Farmingtona u izjavi.

“Jedan osumnjičenik je ubijen na licu mjesta. Identitet osumnjičenika je nepoznat i za sada nema drugih poznatih prijetnji. Ustrijeljena su dva policajca, jedan iz policije Farmingtona i jedan iz državne policije Novog Meksika, a obojica su trenutačno u Regionalnom medicinskom centru San Juan na liječenju zbog ozljeda i u stabilnom su stanju”, dodali su.

Policija je naknadno objavila kako ne vjeruje da je postojao drugi napadač i ukinula sve blokade. Nepotvrđena izvješća iz hitne pomoći govore kako se pucnjava dogodila ispred crkve i da je ispaljeno najmanje 50 metaka. Farmington je grad s 46.000 stanovnika oko 240 kilometara sjeverozapadno od Albuquerquea, prenio je Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...