Roditelji užasnuti ponašanjem profesorice: Djeci pričala kako se drogirala i tukla

Roditelji učenika srednje škole u središnjoj Hrvatskoj zgroženi su ponašanjem jedne profesorice te je prozivaju za neprofesionalnost. Ona se, kako navode, vulgarno ponaša, a djeci je prepričavala svoje iskustvo nakon konzumacije ecstasyja. Naime, po nju je sredinom veljače, nakon što je konzumirala drogu, u jedan ugostiteljski objekt stigla Hitna pomoć. Pojedini učenici svjedočili su tom prizoru.

Nakon tog incidenta otišla je mjesec dana na bolovanje, a kada se vratila, na satu je djeci prepričavala svoje iskustvo. Govorila im je kako je tukla tehničare, kako je drapala sve sa sebe, kako ju je iz bolnice odvela krim policija, baš je detaljno sve prepričavala, nekoj djeci je to čak bilo zanimljivo pa su govorili da bi i sami voljeli probati, opisali su roditelji, prenosi Večernji.hr.

Oni se se žalili ravnatelju koji je kazao kako ima određena saznanja o tome, ali neslužbena.

– Iskreno, očekivao sam da će me netko kontaktirati, ali ništa. Mi inače u školi imamo i Vijeće učenika gdje oni mogu izložiti sve svoje probleme i prijedloge. Imamo inače jako dobru suradnju, ali nitko se nije žalio na ponašanje profesorice, kazao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...