Zabranjena ljubav Danijela Subašića i njegove Antonije: Prebrodili su sve prepreke i vole se već više do 20 godina!

Danijel Subašić i njegova supruga Antonia zajedno su od srednjoškolskih dana, a njihova ljubav ispočetka je bila zabranjena.

Danijel Subašić oprostio se na profesionalnog nogometa na Poljudu, gdje je debitirao prije 20 godina, ali u dresu Zadra, a sve to vrijeme uz njega je bila njegova današnja supruga Antonia Bozza.

Danijel i samozatajna Antonia započeli su vezu dok su još bili u srednjoj školi, a dok je on igrao za NK Zadar, ona je studirala pedagogiju na zadarskom sveučilištu.

No njihov početak nije bio lagan, jer se Antonijin otac protivio njihovoj vezi, a smetalo mu je što je Danijelov otac pravoslavne vjeroispovijesti. Pisalo se i da je zbog toga čak prijetio svojoj kćeri, no razmirice su s vremenom ipak riješili.

S druge strane, Danijelovi roditelji su otpočetka znali da je to – to.

“Kada je još kao srednjoškolac s Antonijom ušao kroz kućna vrata, znali smo da će to biti naša buduća snaha. I iako je bio tek klinac, nismo pogriješili” ispričali su Subini roditelji jednom prilikom za Gloriju.

Par je 2019. godine zajedno dobio sina Antonija, koji je nazvan po mami, a iako su tada živjeli u Monte Carlu, Antonia je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Subašićeva supruga ne voli se eksponirati i izbjegava pojavljivanja u javnosti, a ni Danijel nema običaj dijeliti fotografije s njom i sinom na društvenim mrežama.

“Moja supruga, moja stijena, moja kraljica”, napisao je Danijel jednom prilikom uz njihove rijetke zajedničkih fotografije.

Na konferenciji za medije kazao je da se u mirovini planira više posvetiti obitelji, a našalio se i da neće biti velikog slavlja, jer ujutro mora odvesti sina u vrtić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...