Zadrani na Stanovima dočekuju GOŠK Kaštela, Banović: “Opraštam se od nogometa nakon ove sezone!”

U subotu i nedjelju se igraju utakmice pretposljednjeg 29. kola 3. NL-jug, četvrti rang natjecanja.

U subotu 20. svibnja, od 17.30 sati počinju:

HNK Zadar – GOŠK Kaštela, utakmicu sudi: Luka Liković (Krvavac)
Hrvatski vitez Posedarje – GOŠk Dubrovnik
Kamen Ivanbegovina – Primorac Biograd
Junak Sinj – Urania Baška Voda
Neretva Metković – Sloga Mravince
Zmaj Makarska – Uskok Klis
Split – Vodice
U nedjelju, od 17.30 sati igraju:
Neretvanac Opuzen – Zagora Unešić

Naslov prvaka osigurala je vodeća Zagora koja ima 61 bod, HNK Zadar je drugi s 54 boda, Junak Sinj treći 50 bodova, i tako dalje.

Na ljestvici strijelaca s 18 postignutih golova vodeći su: Lovre Čirjak (HV Posedarje) i Ivan Krajina (Zagora), dok je najbolji strijelac HNK Zadra, Karlo Torbarina sa 16 zgoditaka.

Utakmicu protiv GOŠK Kaštela najavio je Igor Banović, iskusni 36-godišnji vezni igrač kluba sa Stanova, koji je najavio oproštaj od aktivnog igranja nakon ove sezone:

Naš protivnik je jako nezgodna mlada momčad s nekoliko iskusnih pojedinaca, ako im se dozvoli samo malo prostora, kaznit će vas sigurno. Igramo za Klub i grb, imamo za odraditi još dva kola, nažalost, nismo uspjeli osvojiti prvo mjesto. Junak je četiri boda iza nas,  zašto ne osvojiti drugo mjesto ako možemo, moramo se motivirati kako god znamo! Možemo reći da je sezona razočaravajuća, jer nismo uspjeli osvojiti naslov. Htio sam se oprostiti od nogometa nakon što uđemo u viši rang, u dvije godine koliko sam igrao u Klubu to nisam uspio. Došlo je i do nekog zasićenja, ali vjerujem da će doći netko bolji, brži i mlađi! Nadam se da će HNK Zadar što prije ući u rang više, ali stalno ponavljamo isto i nikako ne uspijevamo napraviti iskorak. Stvarno ne znam što bih rekao više što se toga tiče. Odradit ću još ove dvije utakmice, i to je to od mene! Zašto nekome uzimati mjesto, dolaze mlađi igrači i njima treba dati šansu, ne treba se HNK Zadar plašiti za budućnost jer ima kvalitetne igrače koji će napraviti dobre karijere, zaključio je Banović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...