Tri jednostavna načina kako ventilator pretvoriti u klimu i spasiti se od ove vrućine

Ako nemate klimu u kuću, ne očajavajte već se snađite na druge načine. Dom možete rashladiti pomoću klasičnog ventilatora ako se poslužite nekim trikovima, donosi 24sata. 

Radi se i jednostavnim metodama koje ne stoje gotovo ništa, a temperatura u prostoriji će postati puno ugodnija za život.

Ovo su tri fantastična načina kako ventilator pretvoriti u svojevrstan klima uređaj:

Pomoću kockica leda Ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda Kako ventilator puše po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji zrak.To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada samo dodajte novi.

Pomaže i zaleđena voda Slično je kao u prvom primjeru, ali umjesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.

Led zamotajte ručnikom Kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, zavežite dva kraja špagom i objesite između dva stolca. To stavite ispred ventilatora. Ispod ručnika stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...