Vanja Tokić zlatna i u Konjicu: “Intoniranje hrvatske himne za mene je bio neopisiv osjećaj!”

Sjajne vijesti nam stižu iz Konjica u BiH, gdje je Vanja Tokić osvojila još jednu zlatnu medalju! Na jučer održanom Balkanskom prvenstvu, Vanja je osvojila prvo mjesto u kategoriji Pro Bikini, te je s time i završila proljetnu sezonu natjecanja. Podsjetimo, Vanja je u samo 28 dana bila na četiri natjecanja i sa svih se vratila sa zlatnim odličjem! Tokić je ovim zapečatila svoj status u kategoriji Pro Bikini, ali i naše zlatne “fitness kraljice”.

Uz nastup u svojoj kategoriji, Vanja se natjecala i u kategoriji Mixed Pairs sa svojim kolegom i prijateljem Crnogorcem Sašom Rakočevićem(62), nakon čega su osvojili prvo mjesto, dakle, 43-godišnja Zadranka kući se vraća s dva pehara!

Nakon još jednog osvojenog zlata Vanja Tokić je ponosno izjavila:

– Presretna sam i zadovoljna, ovo je za mene bajka! Ovo je još jedan dokaz kako treba vjerovati u sebe i u svoje snove jer samo se tako i ostvaruju. Intoniranje hrvatske himne za mene je bio neopisiv osjećaj pun emocija i velikog ponosa. Gostoprimstvo u ovom gradu koji je baš jučer proslavio svoj dan je bilo predivno. U Bosni i Hercegovini smo dočekani širokih ruku, svi su se htjeli fotografirati, nisam ni znala koliko ovdje imam pratitelja. Oni su mi poticaj za dalje u promociji kako bodybuildinga, tako i zdravog načina života te pozitivnog promišljanja. Vjerovati u sebe i svoje mogućnosti  je najbolje što  sami za sebe možete učiniti.  Veliko hvala Dušku Mađareviću predsjedniku IBFF federacije i Adnanu Alagiću predsjedniku BiH IBFF federacije, rekla je Vanja tokić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...