Lopovi provaljivali u stanove, apartmane, kioske…

U petak, 28. srpnja u Biogradu nepoznati počinitelj je provalio u kiosk u vlasništvu 24-godišnjaka odakle je otuđio novac i cigarete. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom razdoblju  u Zadru na području Relje, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 80-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu, 29. srpnja u Ljupču nepoznati počinitelj je provalio u apartman odakle je otuđio novac u vlasništvu 24-godišnje državljanke Austrije. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U Rovanjskoj nepoznati počinitelj je provalio u kuću 43-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

U Zadru na Biogradskoj cesti nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 61-godišnjaka. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju, 29./30. srpnja u Pakoštanima nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 43-godišnjeg državljanina Njemačke. Ukupna materijalna šteta iznosi više od tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...