Duško Vujošević poručio: “Jusup i Božić su se “našli”, Luki je najbolje u Zadru!”

Nekadašnji trofejni trener beogradskog Partizana, Duško Vujošević (64), vrlo rado se odazvao našem pozivu kako bi prokomentirao ostanak Luke Božić u dresu KK Zadar.

Iskusni stručnjak najprije je izrazio svoje mišljenje o 120 tisuća eura, koliko iznosi godišnji ugovor za MVP igrača ABA lige, Dule nam se javio iz Boke kotorske, upravo se spremao za plažu:

Luka Božić vrijedi te pare!, “kao iz topa” je kazao legendarni trener i smirenim glasom nastavio:

Ostanak Luke Božića za Zadar znači puno! On na razne načine postiže koševe. Pogotovo kada “skine” loptu i predvodi kontranapad, moram istaknuti Božićev odličan prodor, kao i šut i skok. Odličan je u igri leđima prema košu, jednom riječju, Luka Božić je vrlo značajan za momčad Zadra, i drago mi je što se dogovorio s klubom. Uostalom, Božić najbolje igra u Zadru i pametno je odlučio što je ostao! Ponekad je bolje i ostati tamo gdje se najbolje osjećaš i igraš bolje, nego otići u klub u kojem ćeš imati manju minutažu. Očigledno Božić razmišlja na takav način. Zadar je i grad košarke, a Danijel Jusup odličan trener. Jednostavno, Jusup i Božić su se “našli”, odgovaraju jedan drugome, govori Vujošević polako i smireno, te za kraj poručuje:

Još se nisam sasvim opustio i tek sam se jednom okupao, mislim da ću danas otići na plažu. Radim sedam puta mjesečno u Studentskom centru kao savjetnik, a samostalno kao trener ću se opet vratiti onda kada mi prijatelj, liječnik Mladen Srzentić pronađe bubreg u Zadru, uz smijeh je zaključio veliki košarkaški stručnjak, koji nikada nema “dlake na jeziku”, Duško Vujošević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...