Može se ljetovati i jeftino! Na Pagu smještaj 386 eura za sedam dana, u Biogradu 781 za mobilnu kućicu u blizini mora!

Iako mnogi građani ljetovanje planiraju i godinu dana unaprijed pa apartman plate i mjesecima ranije nego što će doći na određenu destinaciju, sve je veći broj i onih koji čekaju posljednji tren ne bi li možda ulovili neki posljednji popust i tako prošli jeftinije.

Ove godine se to pokazalo kao dobitna kombinacija jer su mnogi iznajmljivači zbog rupe u bukinzima cijene spuštali 40, 50, a na nekim mjestima čak i 60 posto. Iako su cijene najviše snižavali luksuzni apartmani i vile, dobrih ponuda se moglo naći i u smještaju s tri zvjezdice.

Dnevno.hr našao je najpovoljniji smještaj za obitelj s dvoje djece, tjedan prije početka škole, u terminu od 26. kolovoza do 2. rujna.

Gledali su samo apartmane koji se nalaze maksimalno 500 metara od mora, tako da obitelj bez problema i nekoliko puta dnevno može otići pješke na plažu, čak i ako nema automobil.

Lijepo uređen apartman u Omišlju, koji se nalazi u vili s bazenom i samo 300 metara od plaže, možete iznajmiti za 818 eura. U Malinskoj se za 730 eura iznajmljuje dvosobni apartman u kući s predivnim vrtom i samo 300 metara od prve plaže. U Vatančićima se apartman od 43 metra kvadratnih, moderno uređen i 10 minuta pješke od plaže iznajmljuje po sniženoj cijeni od 837 eura.

I u Crikvenici se apartmani na 10 minuta pješke od plaže iznajmljuju za 750 eura za sedam dana. Ne smeta li vam biti malo dalje od mora, apartman možete unajmiti i za 444 eura. Na Pagu su našli još jeftiniji smještaj, samo 386 eura za 7 dana u apartmanu koji je 300 metara udaljen od mora.

U Biogradu za 781 euro možete unajmiti dvosobnu mobilnu kućicu u kamp parku Soline. Kamp je u blizini mora, sa svim sadržajima potrebnima obitelji na odmoru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...