Pobjednik malonogometnog turnira za djecu u Polači ekipa Alflosa; Bruno Franjkić najbolji igrač

U Polači je završio malonogomentu turnir za djecu u kojem je pobjedu odnijela ekipa Afflosa.

U finalu su igrali protiv ekipe Galovca gdje je Alflos bio uvjerljiv te ove godine odnio nagradu za najbolju ekipu turnira. Kako su nam rekli organizatori, za treće mjesto nije bilo nastupa jer ekipe nisu došle.

Titulu najboljeg vratara ponio je vratar Galovca Emanuel Marčina te s pet golova. Najbolji igrač turnira je Bruno Franjkić (Alflos), a najbolji strijelac s pet golova je Domagoj Zubčić (Alflos).

– Još jednom se zahvaljujemo svima koji su od samog početka bili uz organizaciju, svima koji su s nama obilježili još jednu godinu u Polači. Nećemo pričati o budućnosti, dosta je tu vremena da bi nešto planirali za dogodine, ali budimo sigurni da ćemo gledati održati taj lanac, raditi na rekreaciji naše djece te ih sve društveno povezati. Možemo reći samo riječi hvale jer je tu dosta ljudi koji su pružili svoju ruku pomoći, kazali su organizatori.

Ovim putem žele se zahvaliti pokroviteljima turnira:

– Ministarstvo hrvatskih branitelja
– Ilirija d.d.
– Angelus Catering
– Općina Polača
– Pizzeria Cassa Vechia
– pizzeria Mama mia
– Mirko Mikulić
– Caffè bar Balun
– sladoledi Blandona
– konoba Barba
– zahvala sucu Dinku Ožakoviću.

– Želimo poručiti da svaka sljedeća godina nosi nešto svoje, a mi ćemo gledati ponoviti svaku prethodnu te nastaviti tamo gdje smo stali. Ovim putem poručujemo ono što je najbitnije – zdravlje – i isto tako pozdrav do sljedećeg puta, poručili su na kraju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...