U subotu humanitarna izložba slikarice Silvijane Dražović za zadarski Odjel pedijatrije

Lions klub Zadar i hotel A’mare poziva na humanitarnu izložbu renomirane slikarice Silvijane Dražović koja će biti održana u subotu, 23. rujna u restoranu A’mare. Ova izložba nije samo prilika da se upoznate s jedinstvenim stilom umjetnice, već i da doprinesete plemenitoj misiji, poručuju organizatori.

Silvijana Dražović nije obična slikarica; ona je majstorica simbolizma i mitskog izraza. Njezine slike su više od pukih portreta. One su prozori u svijet gdje se boje i oblici stapaju u snažnu dinamiku. Njezin stil pruža gledatelju dublji, skoro mistični uvid u svijet.

Ova izložba je organizirana u suradnji s Lions klubom Zadar, udrugom koja je posvećena pomaganju onima kojima je najpotrebnije. Sav ili dio prihoda od prodaje umjetničkih djela, ovisno o djelu, će se donirati u humanitarne svrhe, ovog puta za potrebe djece na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar. Ovo je prilika da vaša ljubav prema umjetnosti postane most prema pomaganju onima kojima je najpotrebnije.

– Kao domaćin ove posebne humanitarne izložbe, restoran A’mare s ponosom donira sav prihod od prodaje ulaznica djeci na Odjelu pedijatrije u Zadru (donirani iznos će biti jednak ukupnom iznosu prodaje karata bez PDVa). Naša misija je obogatiti zajednicu kroz umjetnost i filantropiju i radujemo se što možemo biti dio ove plemenite inicijative, poručili su iz hotela.

Cijena ulaznice: 10€ / 75,35 kn s PDVom (uključuje hranu i piće dobrodošlice, donirani iznos će biti jednak ukupnom iznosu prodaje karata bez PDVa) Ulaznice je moguće kupiti: na recepciji hotela A’mare, u Lions klubu Zadar (kontakt: Davorka Mezić 098 9835 688) te kod Silvijane Dražović (092 2868 628).

– Ne propustite ovu priliku da uživate u izvanrednoj umjetnosti i istovremeno doprinesete humanitarnoj misiji. Vidimo se na izložbi!, poručili su.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...