Žitelji Novog Bokanjca muku muče s dvije autobusne stanice; Liburnija: “Do poništenja jednog stajališta, vozači se moraju zaustavljati na oba označena stajališta”

Redakciji Antene javili su se stanovnici Novog Bokanjca zbog problema s autobusnom stanicom, odnosno s čak njih dvije.

Naime, kako su nam pisali, u tom se dijelu grada nalaze obilježena dva stajališta, udaljene jedna od druge cca 100 metara. Međutim, problem je taj što pojedini vozači autobusa ne staju na drugu stanicu što stvara probleme putnicima koji upravo na toj stanici žele ući, odnosno izaći.

– Dakle, ima stanica na Novom Bokanjcu na koju uporno pojedini vozači ne žele stati. Naime radi se o stanici koja je udaljena od druge stanice 100m. Mene ne zanima što je ona navodno krivo napravljena, jer je samo 100m od druge stanice, ako je krivo napravljena kako tvrde onda molim da se ista ukloni, pišu nam.

Kako bismo doznali o čemu se točno raid, kontaktirali smo zadarsku Liburniju, a odgovor je srtigao od Slobodana Erslana, voditelja prometno-operativnog odjela.

– Upoznati smo sa problemom postojanja dva autobusna stajališta u neposrednoj blizini. Nakon završetka građevinskih radova na području Novog Naselja, izvođač radova je obilježio novo stajalište sukladno usuglašenom prometnom projektu, a istovremeno je ostalo obilježeno i stajalište koje je bilo prije početka građevinskih radova. Kako bi spriječili potencijalne nesporazume sa zaustavljanjem autobusa, do poništenja jednog stajališta svim našim vozačima koji prometuju na liniji za Novo Naselje dali smo nalog da se obavezno zaustavljaju na oba obilježena stajališta, navodi se u njegovom odgovoru.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...