KOGA OBMANJUJE DUKIĆ? Iza cijelog projekta oko privatizacije HNK Zadra stoji upravo on i njegova ekipa!

Danas je gradonačelnik Branko Dukić održao kolegij sa suradnicima na kojoj je jedna od točaka bila i preoblikovanje HNK Zadar. Dukić je na kolegiju izjavio potpuno suprotno od onog što je rekao Enio Meštrović. Podsjetimo, Enio je kazao kako nije moguće krenuti u preoblikovanju HNK Zadar u sportsko dioničko društvo jer ta udruga ne postoji pet godina. Dukić tvrdi kako nema nikakvih prepreka da HNK Zadar krene u preoblikovanje te kako je sve “zakonski čisto”!

Dukić očito obmanjuje javnost, jer je sve kristalno čisto i jasno kako oko cijelog projekta oko privatizacije HNK Zadar stoje upravo Branko Dukić i njegova ekipa! Dukić nadalje govori kako će se sportska infrastruktura, konkretno igrališta Stanovi i Bagat povjeriti na upravljanje Klubu na rok od 15 godina. Ako će Australac biti većinski vlasnik, tko će to upravljati sportskim terenima – HNK Zadar ili australski investitor?

Dalje, kao što je poznato, predsjednica HNK Zadar Iva Bokanović zabranila je igračima i treneru davanje izjava Anteni Zadar. Prije početka kolegija smo u hodniku ispred Male vijećnice upitali Dukića kakvo je njegovo mišljenje oko toga, nakon čega je on u prolazu rekao “ne znam”. Drugim riječima, to bi mogli shvatiti da izbjegava dati odgovor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...