PRIJAVITE SE Sedmu godinu za redom Udruga mladih “Jarac” organizira “Crnilo kup”, tradicionalno natjecanje u lovu na lignje!

Crnilo kup je tradicionalno natjecanje u lovu na lignje koje se održava u Lukoranu na Otoku Ugljanu. Udruga mladih „Jarac“ – Lukoran, Otok Ugljan u suradnji sa SRD „Harpun“ iz Zadra organizira natjecanje u lignjolovu „CRNILO KUP“ i to već 7. godinu za redom. Natjecanje se odvija u popodnevnim satima te nakon završetka natjecanja vrijedni mještani pripremaju morske delicije kao i sav ulov, koji će se pripremiti nakon vaganja, za sve natjecatelje i goste. Za najbolje natjecatelje u ukupnom poretku osigurane su bogate nagrade naših sponzora te medalje i pehari. Također, dodjeljuju se nagrade za „Najveću lignju“,  „Najbolju lignjolovku“, te nagrada „Lucky Loser“ nasumično odabranim ekipiama s minimalno jednim ulovom.

Pozivamo da nam se pridruže svi zaljubljenici u more, lignje i dobru spizu.

 KAD DOĆI, KAD LOVITI, KAD SE VRATITI?

Natjecanje se održava u subotu 28.10.2023.g. po sljedećem rasporedu

14:00 – Otvaranje prijava

16:00 – Zatvaranje prijava

16:30 – Početak natjecanja – isplovljenje s lukoranske rive

20:00 – Povratak na mjesto isplovljenja i prijava ulova

20:30 – Vaganje ulova

22:00 – Proglašenje pobjednika

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Online!!

Prijave će se vršiti online, putem prijavnice na linku: https://www.jarac.hr/online-prijava-crnilo-kup-2023/ . Natjecateljska ekipa podrazumijeva jedno plovilo s isključivo jednim do tri natjecatelja.

Naravno moći će se prijaviti na sam dan natjecanja, ali bi Vam bili jako zahvalni da se prijavite online, kako bi organitzator imao bolju sliku o količini natjecatelja i naravno kako bi prijave tekle glatko 

Prijava je važeća nakon uplate kotizacije u iznosu 10€ po natjecatelju na dan natjecanja.

Važna napomena: Za sve natjecatelje koji se prijave online putem automatski se dodjeljuje natjecateljski broj! Znači, tko pošalje online prijavu, na sam dan natjecanja ne mora ispunjavati prijavnice na mjestu za prijave, već samo platiti kotizaciju i preuzeti svoj dodjeljeni natjecateljski broj i start paket.

Za više informacija o natjecanju, pratite naše objave na stranicama

Udruga mladih “Jarac – Lukoran”: https://www.jarac.hr/crnilo-kup/

Facebook

CRNILO CUP – Lukoran: https://web.facebook.com/crnilo.kup

Udruga mladih “Jarac – Lukoran”: https://web.facebook.com/jarac.lukoranac

Instagram:  jarac.lukoranac

A DI SU PROPOZICIJE NATJECANJA?

Propozicije se nalaze u Pravilniku natjecanja, kao i opće odredbe, pravila, vaganje i određivanje poretka i informacije koje se tiču nagrada. Pravilnik možete naći na linku: https://www.jarac.hr/pravilnik-natjecanja-crnilo-kup-2023/

Mala napomena: Natjecanje je otvoreno za sve sudionike koji posjeduju odgovarajuće dozvole za ribolov i voditelja brodice. Dnevne sportske ribolovne dozvole mogu se kupiti od SRD „Harpun“ (više informacija na https://www.dive-in.com.hr/183-harpun.html)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...