Putnički terminal Gaženica osvojio nagradu World Cruise Awards za Najbolji europski terminal za krstarenja

Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica, kojom upravlja najveći svijetski operater putničkih luka Global Ports Holding putem tvrtke Zadar International Port Operations d.o.o. (ZIPO), osvojila je nagradu World Cruise Awards u kategoriji za Najbolji europski terminal za krstarenja.

Dobitnici nagrade World Cruise Awards proglašeni su na gala ceremoniji održanoj 15. listopada 2023. u poznatom hotelu Atlantis The Royal u Dubaiu, UAE.

World Cruise Awards prepoznaje i nagrađuje standarde uslužnosti i izvrsnost operativnih procesa kroz godišnji program dodjele nagrada. Dodjeljuju se u 26 kategorija koje obuhvaćaju putničke luke i terminale, destinacije i brodove. Za nagradu Najbolje europske putničke luke nominirano je svega 13 luka. Jedina nominirana hrvatska luka i ove godine je bila Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica.

Povodom ove nominacije, Rebeka V. Pevec, Generalna direktorica ZIPO-a/ Zadar Cruise Porta – Putničke luke Gaženica izjavila je: “Dobiti ovu nagradu izuzetna je čast i privilegija. Tim više što je ovo prva hrvatska putnička luka i terminal koji je osvojio ovu prestižnu titulu. Doista nam puno znači da su struka i javnost prepoznali našu kvalitetu i naša kontinuirana nastojanja da na globalnoj razini budemo prepoznati po izvrsnosti, profesionalnosti i uslužnosti. Naš cijeli tim i svi naši suradnici izuzetno su ponosni na postignuto.”

Osim Zadra, bile su nominirane su jos četiri luke iz portfelja Global Ports Holdinga, a to su Barcelona, Malaga, Valletta i prošlogodišnji pobjednik Lisabon. U tom užem izboru su također bili Civitavecchia, Monaco, Amsterdam, Oslo, Limassol, Kiel i Rostock.

World Cruise Awards podržava razvoj, inovativnost i najbolje prakse na globalnoj razini a razvio iz institucije World Travel Awards, koja obilježava 30 godina svojeg djelovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...