Seljačka tržnica Zadarske županije u subotu slavi 10. rođendan, dođite podržati rad Udruge za autizam Zadar!

Udruga OPG-ova Volim domaće i Udruga za autizam Zadar pozivaju u subotu, 7. listopada na proslavu 10. rođendana Seljačke tržnice Zadarske županije.

– Pridružite nam se u proslavi, podržite rad Udruge za autizam Zadar i degustirajte naše proizvode!, pozivaju iz Udruge.

Naime, kako nam je rekao Matej Mikulić, savjetnik za međusektorsku suradnju u Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije, subotnja će proslava biti zanimljiva zbog više razloga.

– Napravit ćemo rođendansku tortu, OPG-ovi će napraviti proizvoda, od kolača do pršuta, sira, ovisno o tome tko što proizvodi. Primjerice, povrćari će napraviti tortu od mrkve, štrudlu od jabuka. Svaki štand će pripremiti nešto. Odlučili smo ove godine da proslavu 10 godina radimo u partnerstvu s Udrugom za autizam Zadar. I oni će imati svoj štand gdje će sve svoje proizvode staviti i moći će im se donirati. Od početka Seljačke tržnice imamo partnerski odnos s tom udrugom tako da ćemo iskoristiti priliku da i mi kao udruga njima doniramo 1.500 eura za  njihov rad, najavio je Mikulić za Antenu.

Dakako, pozvao je i sve zainteresirane da posjete u subotu Seljačku tržnicu ispred trgovačkog centra Supernova.

– Bilo bi super da svi dođu, da podrže lokalni proizvod, lokalne lance opskrbe, a isto tako i rad Udruge za autizam Zadar jer oni rade sjajan posao tako da možete podržati više stvari samim dolaskom na Seljačku tržnicu, pozvao je.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...