Udruga CINAZ poziva na radionicu Scrapbooka na dječjem odjelu Gradske knjižnice Zadar

U srijedu, 18. listopada, s početkom u 17 sati Udruga CINAZ poziva sve zainteresirane na radionicu Scrapbooka koja će se održati na dječjem odjelu Gradske knjižnice Zadar.

Što je zapravo Scrapbook? To je rukotvoreni album ili knjiga koji služi za čuvanje raznih uspomena kao što su slike, čestitke, razglednice, novinski članci i mnogi drugi suveniri. Scrapbook se obično izrađuje od praznih stranica koje se mogu ukrasiti, popuniti slikama i obogatiti tekstom kako biste sačuvali važne trenutke i sjećanja.

Na radionici ćete imati priliku naučiti osnove Scrapbooka, kako odabrati papir s različitim uzorcima, koristiti naljepnice, trake, markere, škare, ljepilo i različite ukrase. Ideja Scrapbooka je stvaranje personaliziranog i kreativnog zapisa o događajima i ljudima u vašem životu. Na radionici će vas čekati svi materijali za izradu vlastitog Scrapbooka i ukrašavanje a ono što je vaš zadatak je donijeti bilo što što vam padne na pamet a htjeli biste sačuvati kao uspomenu – fotografije, razne karte s događanja, slike vaših omiljenih serija i glumaca, ulaznice, letke i još mnogo toga, isto kao i omiljene flomasteri, bojice, vrpce ukoliko ih imate.

Voditeljica radionice je Matea Biloglav iz Udruge CINAZ, koja se već deset godina bavi izradom Scrapbooka u svoje slobodno vrijeme. Matea će vam pomoći da otkrijete sve tajne ovog umjetničkog izričaja.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...