Futsal ekipa Sveučilišta u Zadru izborila play off za UniSport futsal ligu

Jučer su u Sportskom centru Gripe u Splitu održane kvalifikacije za UniSport HR Futsal ligu gdje je nastupila muška futsal ekipa Sveučilišta u Zadru, javlja UniSport ZD.

Iako ekipa u Split nije otišla u kompletnom sastavu i sa smanjenom rotacijom izboren je play off, odnosno elitno kolo kvalifikacija gdje će pobjednik između četiri drugoplasirane ekipe iz ostalih regija ostvariti plasman u ligu.

U prvoj utakmici upisan je poraz protiv favorizirane ekipe Sveučilišta u Splitu, da bi u drugoj utakmici koja je odlučivala o prolazu u play off ekipa Sveučilišta u Zadru pobijedila odličnu ekipu Sveučilišta u Dubrovniku rezultatom 5:4.

Ekipa Dubrovnika je povela već u drugoj minuti sa 2:0 da bi se naša ekipa sa dva brza pogotka Mate Šarina u 4 i 5 minuti susreta vratila u igru. Nakon toga Rikardo Malbašić u 8 minuti povisuje na 3:2, da bi Josip Iveljić dvije minute prije kraja poluvremena sa eurogolom sa svoje polovice zabio u same rašlje za 4:2.

U drugom poluvremenu nastavak odlične igre naše ekipe, ali jedan nespretan autogol 8 minuta prije kraja utakmice smanjuje rezultat na 4:3. Ali opet na scenu stupa Josip Iveljić koji sa nekih 15 tak metara udaljenosti topovskim udarcem pogađa gol. Do kraja utakmice Dubrovnik je uspio smanjiti na 5:4.

Službeno za MVP utakmice proglašen je Josip Iveljić, a pohvale za odličnu igru idu cijeloj ekipi na čelu sa golmanom Ivanom Đakovićem koji je imao nekoliko fenomenalnih obrana.

Sastav ekipe: Ivan Đaković, Rikardo Malbašić, Josip Iveljić, Mate Šarin, Ivo Kukin, Josip Šimunović, Roberto Fantov. Voditelj: Tonći Jerak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...