Hitni radovi na Putu Murvice, cesta će biti zatvorena dva dana u oba smjera

Zbog radova na dijelu sustava odvodnje u ulici Put Murvice pored kućnog broja 25, potrebno je hitno pristupiti radovima, javljaju iz zadarske Odvodnje.

Tokom radova ulica će se u potpunosti zatvoriti za promet vozila u oba smjera. Radovi će se izvoditi od 20.11.2023. godine u 8 sati u trajanju od 2 dana. Radove na sanaciji izvoditi će Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tietbau GmbH&Co.KG, Glavna Podružnica za građenje, Markov put 65, Split. 0113: 13302498269.

Mjesto radova će se osigurati, postavljanjem privremene regulacije prometa i zaštitite pješaka sukladno Pravilniku o privremenoj regulaciji prometa i označavanju te osiguranju radova na cestama, Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i ostalim zakonima, pravilnicima i pozitivnim propisima koji reguliraju predmetnu materiju.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...