Htio naručiti još jednu rundu, ali ga konobarica “nije doživljavala”. Razbio joj mobitel

Muškarac je konobarici razbio mobitel u jednom kafiću u Sesvetama nakon što su on i društvo htjeli naručiti još jednu rundu, ali konobarica se zabavljala s drugim gostom i nije se obazirala.

Proglašen je krivim i osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora zbog “kaznenog djela protiv imovine, oštećenja tuđe stvari”. Konobarica je sa zahtjevom za odštetom od nekoliko stotina eura upućena u privatnu parnicu, piše Danica.

Prema presudi, sve se dogodilo u kolovozu oko 22 sata u kafiću u Sesvetama. Muškarac je osuđen jer je “snažno bacio na pod mobitel marke Samsung, uslijed čega se isti razbio”.

Na sudu je rekao da mobitel nije namjerno bacio, nego je bila utakmica i ustao se do šanka pogledati sportski časopis, te je tako slučajno gurnuo mobitel.

Kaže da je s kolegama bio na piću i da je igrao Dinamo, pa se on digao do šanka po Sportske novosti da nešto provjeri. Mobitel je bio pokraj njega pa ga je slučajno srušio na pod.

“Te večeri sam popio nekih četiri, pet piva s obzirom da smo bili u kafiću tri sata. Konobarica je u početku sjedila s nama pa smo je počastili s dva piva, ali je otišla drugom gostu. Poslije smo joj mahali da nam donese još jednu rundu, ali nas nije vidjela jer je bila s tim gostom”, rekao je.

Gost koji je kasnije sjedio s konobaricom za šankom ispričao je na sudu kako joj je muškarac prišao i prigovorio da je zovu za rundu, ali ona nije reagirala.

“Nakon toga je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod“, rekao je taj gost.

Sudac je nakon saslušanja svih svjedoka zaključio kako je muškarac “bio revoltiran ponašanjem konobarice u pogledu posluživanja pića, nakon što je u kafić došao taj gost”.

“Svoje nezadovoljstvo činjenicom da njemu i društvu nije cijelo vrijeme dostupna te ih ne poslužuje dinamikom koja im odgovara, ispoljio je tako da je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod”, zaključio je sudac.

Presuda je nepravomoćna i muškarac se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...