MLADIĆA NOGOM UDARIO U PRSA Policija istražuje brutalno ponašanje policajca koji je privodio navijače

Snimka postupanja policije prema zadarskim navijačima koju je našoj redakciji ustupio Davor Šišeta Šiško otkriva nasilno ponašanje policije za vrijeme privođenja nekoliko osoba na Bulevaru u 2.28 sati protekle nedjelje.

Na snimci se jasno vidi kako jedan od policajaca prilazi mladiću kojeg su već posjeli na pod te ga – nogom udara u prsa! Nakon toga opet mu prilazi i hvata ga za odjeću i prijeteći rukom iznad njegove glave i ponavljajući: “Što’s reka, ponovi što’s reka”. Oko njega je još nekoliko policajaca, ali nitko ne reagira na ovu brutalnost. Policijskoj upravi zadarskoj stoga smo postavili pitanje hoće li policajac koji je udario mladića na podu biti sankcioniran, a evo što su nam odgovorili:

– U odnosu na snimku koja je danas objavljena na lokalnom portalu, u svezi događaja i postupanja policije od 12. studenog 2023. godine u Zadru, u tijeku je provođenje mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih relevantnih okolnosti i činjenica tijekom postupanja, odnosno zakonitosti postupanja policijskih službenika. Po okončanju postupanja, Policijska uprava zadarska će o svemu utvrđenom izvijestiti javnost, kazala nam je glasnogovornica Ivana Grbin.

Zadarska javnost jedva čeka rezulatate istrage temeljem snimke zahvaljujući kojoj se doznalo za nasilno ponašanje policije prema mladom Zadraninu, k tome posjednutom na pod, bez obzira je li i za što osumnjičen, jer riječ je o evidentnoj brutalnosti.

Video možete pogledati u nastavku…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...