Modriću odbrojani dani u Real Madridu, Španjolci tvrde da je “desetka” već rezervirana za jednog Francuza

U ovogodišnjem izboru za prestižnu Zlatnu loptu, najprestižniju nagradu u svijetu nogometa, hrvatski nogometaš Luka Modrić osvojio je 19 bodova, što ga je plasiralo na 10. mjesto.

Ovaj izniman rezultat svakako predstavlja sjajan uspjeh za najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti.

Međutim, ovaj uspjeh možda označava završetak ere Luke Modrića u dresu Real Madrida.

Prema informacijama španjolskog medija “El Chiringuito,” Modrić se priprema za odlazak s elite svjetskog nogometa. Iako trenutno obnaša ulogu dokapetana u Real Madridu, čini se da su njegovi dani u klubu brojani.

Prema izvorima, Modrićeva desetka već je rezervirana za Kyliana Mbappéa, čiji se dolazak očekuje ljeti 2024. godine. Cijela svlačionica španjolskog velikana vjeruje da će francuski napadač postati novi član Reala.

Francuski sportski list “L’Equipe” objavio je vijest u kojoj tvrdi da je Mbappé postao opsesija predsjednika Reala, Florentina Pereza.

Ako se Florentino Pereza treba žestoko potruditi za bilo kojeg igrača, učinit će to samo za Mbappéa. On je njegova opsesija, otkriva “L’Equipe.”

Nakon dugogodišnje i uspješne karijere u Real Madridu, Luka Modrić možda će uskoro napustiti klub kako bi napravio mjesta za novu generaciju igrača.

S njegovim imenom vežu se brojni trenuci slave i uspjesi, a ovaj potez bio bi prekretnica u povijesti Real Madrida.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...