Odobren projekt rekonstrukcije i opremanje Društvenog doma “Kuntrata” u Tkonu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrila je projekt Rekonstrukcije i opremanje društvenog doma “Kuntrata” u Tkonu, a temeljem prijave na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Natječaja za provedbu tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije.

Cilj projekta je omogućavanje društvene infrastrukture za potrebe djelovanja civilnog društva, a koja je svojim dizajnom i elementima u potpunosti prilagođena potrebama svih dobnih skupina, naročito djece i mladih.

Vrijednost ulaganja iznosi: 57.065,50 EUR (udio EU sredstava 80%, vlastita sredstva 20%).

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...