OlyBet nagrađuje vjernost: Otkrijte program vjernosti i skupljajte trostruke bodove

U OlyBet automat klubovima uvijek težimo pružanju najboljeg iskustva našim posjetiteljima, a sada to iskustvo podižemo na novu razinu s našim programom vjernosti. Pozivamo sve naše članove i one koji će to tek postati da posjete OlyBet automat klubove u Zadru i iskoriste priliku za prikupljanje trostrukih bodova!

 

U sklopu programa vjernosti, svaki novi član će biti dočekan s bonusom dobrodošlice od 25€, dajući svima još jedan razlog za posjet. Ova posebna ponuda važi za sve posjetitelje diljem RH tako i u našim klubovima u Zadru, na adresama Obala kneza Branimira 9 i Biskupa Jurja Divnića 5, gdje će u periodu od dva tjedna moći skupiti trostruke bodove.

 

OlyBet automat klubovi nisu samo mjesto vrhunske zabave već i mjesto gdje se vjernost nagrađuje. Sada je idealan trenutak da se učlanite u OlyBet program vjernosti.

 

Dođi, igraj i osvoji!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...