TKO ĆE PLATITI JUANA DAVISA? Danijel Jusup: “Vršim pritisak, želim Davisa iako se ljute na mene!”

Hoće li se udovoljiti zahtjevu trenera KK Zadar Danijela Jusupa, koji već duže vrijeme zaziva potrebu još jednog igrača u rotaciji? Konkretno, Jusup isključivo želi povratak Juana Davisa!
Sportski direktor Denis Pleslić pokrenuo je razgovore sa sponzorima i donatorima. Jusup je prije dva dana izjavio kako je Pleslić poslao pismo Nadzornom odboru koji se mora očitovati oko dovođenja još jednog igračkog pojačanja.
Sinoć se zadarski “head coach” na konferenciji za novinare nakon utakmice u Splitu, između ostalog, dotaknuo i Juana Davisa, kojeg želi ponovno vidjeti u svojim redovima. Ali je Jusup dodao – kako ima i onih koji se zbog toga ljute na njega.
– Ma mogu govoriti, što?! Volio bih da dođe Juan Davis, vršim pritisak, iako se ovi moji ljute na mene! Vidjelo se čim sam krenuo s izmjenama da odmah pada i rezultat. Davis nije skup i dobar je momak. Zaslužio je nakon lanjske godine da ovih šest mjeseci provede s nama. Druge igrače uopće ni ne gledam, samo njega.
Tko će “odriješiti kesu” kako bi se ispunila još jedna želja Danijela Jusupa? Je li Nadzorni odbor odgovorio na Pleslićevo pismo? Hoće li netko od zadarskih poduzetnika još jednom pružiti ruku pomoći? Vremena je malo. Jusup čeka odgovor, ili ćemo na press konferencijama i dalje slušati kako mu u rosteru nedostaje još jedan igrač. Još samo jedan igrač!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...