WINE VIP EVENT stiže u Zadar! Poznati datumi održavanja međunarodne enogastronomske konferencije

Dantes sa svojim timom agencije odlučio se na ovaj za njih vrlo poseban dan i 19-ti rođendan agencije podijeliti sa javnošću informaciju o dogovorenim terminima 5 Wine ViP Evenata u 2024.godini. Eventi u  2023.godini bili su do sada najbolje posjećeni, a prema najavama i vrlo velikom interesu partnera i suradnika kao i gostiju očekuje se da će eventi u 2024.godini biti u najmanju ruku fantastični.

 

Na traženje partnera VIP Evenata organizator se odlučio termine evenata malo pomaknuti u veljaču. Razlog leži u tome kako bi vinske karte i jelovnike ugostiteljskih objekata sudionika evenata obogatili delicijama (vinima, likerima, rakijama, sirom, ribom, mesom, pršutima,…) partnera Wine ViP Evenata.

 

Dogovoreni gradovi, datumi i hoteli su:  

            Split                 Hotel Amphora               21. veljača 2024. (srijeda)

Zadar               Hotel A mare                   23. veljača 2024. (petak)

Rijeka             Hotel Bonavia                 28. veljača 2024. (srijeda)

Poreč               Valamar Diamant Hotel  06. ožujak 2024. (srijeda)

Zagreb             Hotel Antunović               12. ožujak 2024. (utorak)

 

Iduća, 2024.godina je nastavljanje tradicije koja traje osmu godinu (od 2017.-te) i do sada organiziranih 32 Wine ViP Eventa diljem Hrvatske. Organizator ostaje „vjeran konceptu posebnosti” a to je da će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima sudionicima omogućiti besplatno: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.

 

Ono što ove Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u „moru raznih kvalitetnih događanja” diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja.

 

U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača, a organizator veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Događaj je usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i naš turizam.

 

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko turističkih objekata i njihovih djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

 

Dantesovi eventi uvijek imaju i humanitarnu notu, a ove godine biti će to iznimno posebna humanitarna priča u kojoj će svi sudionici moći pokazati svoju humanost. Organizator više od toga nije otkrio osim da će i ove godine eventi imati velike novosti a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje na eventu.

Gosti na eventu će moći uživati u osam enogastronomskih radionica i prezentacija a koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

 

Od samih početaka još od 2017.te godine potporu projektu daju pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede, a iznimno važan partner je Hrvatska turistička zajednica, županije i gradovi domaćini i njihove turističke zajednice, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

 

U razgovoru s organizatorom Dantesom Begićem rekao nam je: Pripremamo u 2024.godini vrlo lijepi program i razne novosti kao i svake godine jer smo nepresušni izvor novih ideja. Naši gosti nas prepoznaju kao jedinstven i drugačiji događaj, a takvi ćemo nastojati i ostati.

Naši eventi su uvijek bili drugačiji i po mnogočemu posebni a želimo da prepoznatljivost naših evenata bude – EMOCIJA. Mi sve što radimo to radimo sa posebnom emocijom i sa dušom.

 

Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih vrlo kvalitetnih evenata mogu se obratiti iskazanim interesom i upitom za suradnju direktno na email: info@dantes.biz

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...