GALERIJA Sinoć je prašio Jet Set Band, a večeras na Advent dolaze Gina & The Gee Gee’s

Advent u Zadru nastavlja punom parom, čak i uz nepovoljne vremenske prilike koje su ga pratile u prvom dijelu tjedna. Atmosferu na blagdanskoj pozornici uz Trg Petra Zoranića i Trg pet bunara sinoć je zagrijao domaći Jet Set Band, koji je u dva sata svirke pokazao zašto ih cijene i izvan granica Zadarske županije.

Ernest Masnov, Renato Renči Babić i Luka Mavra priredili su malu školu disca i pop-rocka, izvodeći velike uspješnice pretežno sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća. George Michael, Bee Gees, Dire Straits i drugi velikani svjetske glazbe mogli bi biti ponosni na način kojim ovaj trojac interpretira njihovu glazbenu ostavštinu. Uz ples i pjevanje brzo su nestajale porcije i napici naručeni na obližnjim adventskim kućicama.

Nakon sinoćnjeg nastupa zadarskih momaka fokus se seli nešto južnije, na otok Brač. Tko nije uživo doživio nastup simpatične Bračanke Gine i njezinog benda Gee Gee’s, ne može reći da je vidio sve što hrvatska pop-rock glazba pruža. Ovi mladi glazbenici širom Hrvatske šire pozitivne vibracije, a Zadranke i Zadrani trebali su ih upoznati na prošlom Adventu. Nažalost, ispriječilo se loše vrijeme, do kraja manifestacije ponestalo je termina i tako smo morali cijelu godinu čekati da ju vidimo na adventskoj pozornici.

Vremenska prognoza za ovaj petak je zasad začudo dobra i ne bi trebalo biti najvećeg neprijatelja dobre zabave, kiše.

– U Zadar dolazim sa svojim bendom Gee Gee’s. Jedva čekam da se vidimo, družimo, rasplešemo i zapjevamo. Dođite nam!, poručuje Gina, koja je karijeru započela kao vokal Detoura, izvodeći uspješnice “Zaljubila sam se “, “Bez tebe” , “Vikend” i druge. Samostalnu karijeru započela je singlom “Pepeo”, a slijedile su također popularne  “Miris tvoje majice”, “Mama”, “Ne trebam riječi”, “U mojim tajnim notama”…

Početak koncerta sastava punog imena Gina & The Gee Gee’s zakazan je večeras (petak) u 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...