NAPOKON SE OGLASIO NO KK ZADAR; “Dino Martinović je ostavio Klub u boljem stanju nego što ga je preuzeo!”

Na sjednici Nadzornog odbora KK Zadar koja je održana u petak 1. prosinca 2023. godine, kao što je poznato, smijenjen je predsjednik NO Dino Martinović, a na njegovo mjesto došao bivši košarkaš Zadra Rok Stipčević. Poništen je i natječaj za direktora na koji se  javio jedino David Gunjević. Vana Dundov ostaje do daljnjeg vršiteljica dužnosti direktorice Kluba.

Nadzorni odbor KK Zadar se oglasio priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

“Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora KK Zadar, članovi su, nažalost, donijeli tešku odluku o neizglasavanju povjerenja predsjedniku Nadzornog odbora, gospodinu Dinu Martinoviću. Razlog ove odluke leži u, iako privatnoj, ali neprimjerenoj korespondenciji, koja je nanijela štetu ugledu kluba i ozbiljno narušila rad Nadzornog odbora. Unatoč ovoj situaciji, Nadzorni odbor želi izraziti iskrenu zahvalnost gospodinu Martinoviću na predanom radu tijekom njegovog mandata. Posebice želimo naglasiti njegovu ulogu tijekom kriznih trenutaka kada je svojim radom pridonio prevladavanju izazova. Gospodin Martinović je pokazao izuzetnu predanost klubu, ostavljajući ga u boljem stanju nego što ga je preuzeo.

Nadzorni odbor izražava duboko poštovanje prema gospodinu Martinoviću zbog njegovog doprinosa u ključnim trenucima, pružajući snažno vodstvo tijekom kriznih situacija. Svjesni smo važnosti takvih doprinosa, posebice u košarkaškoj zajednici gdje stabilnost i učinkovito upravljanje ključni čimbenici uspjeha.

S obzirom na trenutačnu situaciju, Nadzorni odbor želi istaknuti svoje povjerenje u novog predsjednika Nadzornog odbora, gospodina Roka Stipčevića. Vjerujemo da će gospodin Stipčević, s obzirom na svoje iskustvo i stručnost, nastaviti izvršavati svoje dužnosti na najvišoj razini te pridonijeti daljnjem prosperitetu kluba. Nadzorni odbor ostaje posvećen svojim ciljevima, zajedno s vjernim navijačima, te gleda prema budućnosti s optimizmom i pouzdanjem u uspješan razvoj i rast”, stoji u priopćenju NO KK Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...