NEW YORK, EPIZODA? Radeta: “Koristio se najskuplji prijevoz”, Turistička zajednica grada: “Korištena je standardna taxi usluga prijevoza u kombiju za 12 osoba”

Daniel Radeta, predsjednik GO SDP-a, medijima je poslao izdvojene podatke, a nastavno na nedavnu turističku promociju Zadra u New Yorku, o, kako je napisao, cijeni najma limuzine koja je korištena u prijevozu delegacije.

– Povedeš ekipu u New York na pet dana, na avio karte potrošiš 17.367,00€ i nekako se moraš dovući do hotela koji se nalazi na Manhattenu, udaljen samo 30 minuta vožnje. Približno koliko i Zemunik – Zadar. Naravno, biraš najskuplji i najluksuzniji prijevoz Benijevom limuzinom koji košta 1.000,00$ u jednom smjeru. TOTAL: 2.000,00$, napisao je Radeta.

Iz Turističke zajednice grada Zadra demantirali su te njegove tvrdnje.

– Nastavno na neistinite objave g. Radete vezano uz troškove prijevoza zadarske delegacije u New Yorku, ovim putem obavještavamo javnost kako kompanija pod nazivom Beni’s Limousine Service iz New Yorka pruža usluge kombi prijevoza te je Turistička zajednica grada Zadra angažirala usluge predmetnog prijevoznika za transfer od Zračne luke JFK do hotela (cca. 50-60 minuta vožnje) na dan dolaska i natrag na dan odlaska te na dan same prezentacije od hotela do restorana i potom povratak u hotel, a sve su vožnje bile za dvanaest osoba. Pri tom luksuzne usluge ili limuzine nisu bile korištene, već isključivo standardna taxi usluga prijevoza u kombiju za 12 osoba. Usluga prijevoza je sastavni dio troškova službenog putovanja i skladu je sa zakonskim propisima, navode iz TZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...