Odbojkašice Sveučilišta u Zadru brončane u Dubrovniku

Odbojkašice Sveučilišta u Zadru osvojile su treće mjesto i brončanu medalju na međunarodnom božićnom studentskom turniru koji se održao od 14. do 17. prosinca u Dubrovniku.

U grupi je ostvarena pobjeda protiv ekipe Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka te poraz od ekipe Fakulteta elektronike i računarstva iz Zagrebu. U polufinalu bolja je bila ekipa Sveučilišta u Prištini koja je i pobjednik turnira. U utakmici za treće mjesto naša ekipa pobijedila je ekipu Sveučilišta u Zenici, javlja UniSport ZD.

Iako su nastupile bez nekoliko standradnih igračica ekipa je odigrala jako dobar turnir koji je odlično poslužio kao priprema za poluzavršnicu studentskog prvenstva Hrvatske koja će se održati 15. i 16.01.2024.g. u Zagrebu. Bravo cure!!!

Sastav ekipe: Katarina Kelava, Nika Tomašević, Maria Bokan, Tamara Tokić, Ivana Grgec, Magdalena Dokoza, Veronika Karlić, Klara Rogoznica, Ivana Veselinović i Petra Maričić. Trener: Dinko Jadrešić

Na turniru je sudjelovala i muška košarkaška ekipa Sveučilišta u Zadru koja je je u Dubrovniku nastupila bez nekoliko standardnih igrača i osvojila četvrto mjesto. U grupi su upisane dvije pobjede protiv ekipa Sveučilišta u Temišvaru i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru da bi u polufinalu bolja bila ekipa Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te u utakmici za treće mjesto ekipa Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Sastav ekipe:
Luka Smoljan, Pave Dunatov, Antonio Jurjević, Roko Višić, Borna Jurela, Marjeto Orlić, Vjeko Omelić, Dino Hržina, Karlo Kovačević i Stipica Ninčević. Trener: Tonći Jerak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...