Ovaj tjedan Ovnovi i Bikovi mogli bi biti svadljivi, dok Škorpione čekaju uzbudljive stvari

Ovnovima i Bikovima odnos s voljenim bit će na rubu svađe dok će se Lavovima rodbina uplitati u ljubavni život. Pred Škorpionima samcima su uzbudljiva zbivanja. Vodenjaci će uživati dobru reputaciju u radnoj sredini, a Ribe će češće ulaziti u sukobe s nadređenima zbog svoje tvrdoglavosti i potrebe za istjerivanjem pravde.

Da skatimo, evo što vam zvijezde prognoziraju za ovaj tjedan…

Premda će odnos s voljenim biti na rubu svađe, Ovnovi ne bi smjeli donositi brzoplete odluke. Samci će biti neodoljivi, a pred mnogima je prilika za ostvarenjem strastvene, no kratkotrajne avanture. Nejasna komunikacija sa šefom ometat će ih u izvršavanju posla. Trebali bi odgoditi rješavanje bitnih zadataka dok ne budu sigurni da raspolažu detaljnim informacijama.

Bikovima će odnos s partnerom biti neskladan, a svađe oko sitnica postat će sve intenzivnije. Strpljenje i spremnost na dogovor bit će jedini način da postignu primirje u vezi. Savjetuje se oprez prilikom većih financijskih transakcija. Trebali bi izbjegavati upuštanje u nova zaduženja ili podizanje kredita ako nisu sigurni da će moći redovito otplaćivati rate.

Ljubavne veze Blizanaca zahtijevat će više pažnje i truda. Partner će pogrešno protumačiti njihove izjave pa se treba suzdržati od davanja bespotrebno zlobnih komentara. Slobodnjaci će patiti za nedostižnom osobom. Okolnosti im neće ići na ruku. Ne trebaju vjerovati svemu što čuju jer će netko namjerno plasirati lažne informacije, a ne bi smjeli ni pribjegavati tračevima i zakulisnim igricama jer bi im se to moglo obiti o glavu.

Rakovi neće trpjeti samoću pa će nastojati što više vremena provesti okruženi prijateljima i obitelji. Samce očekuje nova ljubavna ponuda. Premda im nitko neće moći prigovoriti da se ne trude oko posla, nedostajat će im kreativnosti i mašte. Trebali bi izaći iz zone udobnosti i poslušati savjet koji će im pomoći da dođu do zanimljivih rješenja.

Lavovima će se rodbina uplitati u ljubavni život, ali neće dozvoliti da im mišljenje okoline određuje kako će živjeti. U njima će se probuditi inat pa će još čvršće ustrajati u svojim stavovima. Samcima neće nedostajati prilika, no bit će izbirljivi i beskompromisni. Nalet energije omogućit će im da dovrše započete poslove, a najviše uspjeha ostvarivat će u oblastima koje stavljaju naglasak na kreativnost i maštu.

Prijatelji i članovi obitelji Djevica pokušat će zlorabiti njihovu dobronamjernost i navesti ih da im stalno obavljaju usluge. Osjete li da ih netko želi iskoristiti, trebaju se zauzeti za sebe. Samci će pokazati više zanimanja za flert i ljubavna osvajanja. Unatoč početnom negodovanju, dobro će se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Poslovne prilike primorat će ih da budu prilagodljiviji i nauče se bolje nositi sa stresom.

Vage samci će upoznavati zanimljive osobe, a pažnju će im privući netko popularan i galantan. Sviđat će im se njegovo laskanje, komplimenti i pokloni. Rastreseni su i zaboravni pa će se otežano nositi s obavezama, no šarm i širok osmijeh izvlačit će ih iz neugodnih situacija. Neće im ležati administrativni zadaci koji iziskuju mnogo truda i koncentracije, ali će u radu s ljudima plivati kao ribe u vodi.

Pred Škorpionima samcima su uzbudljiva zbivanja. Venera u njihovom znaku ispunit će ih samopouzdanjem i karizmom pa će se odvažno upuštati u zavođenje. Mnogi će se zaljubiti na prvi pogled ili će shvatiti da nedavno započeta veza ima puno potencijala za uspjeh. Kolege će ih cijeniti i uvažavati njihovo mišljenje, a njihove ideje nailazit će na dobre reakcije i u nekim slučajevima otvoriti im put do uspjeha i financijskog prosperiteta.

Strijelci će se prepustiti zabavi i izlascima te pritom upoznati gomilu novih ljudi. Iako će im laskati udvaranje zauzete osobe, trebali bi se pobrinuti da im odnos ostane u platonskim okvirima. Vezani će biti nagli i eksplozivni, no ljutnja ih neće dugo držati. Snalažljivost i hrabrost daleko će ih odvesti. Iskazat će se u kriznim situacijama u kojima će zadržati sabranost, a nekima će se ukazati prilika za napredovanje, koju ne bi smjeli propustiti.

Iako će cijeniti trenutke samoće, Jarci se neće posve izolirati. Odazivat će se pozivima na izlazak i pritom se dobro zabavljati. Privlačit će ih vedri ljudi koji će ih nasmijavati, a upravo će im sličan smisao za humor i način razmišljanja biti glavni kriterij prilikom odabira ljubavnog partera. Uživat će dobru reputaciju u radnoj sredini, pa bi trebali iskoristiti naklonost okoline za učvršćivanje svog položaja i postavljanje temelja za buduće poslove.

Vodenjake će privući zanimljiva osoba s pomalo neobičnim svjetonazorom. Iako će biti dva različita svijeta, svidjet će im se njezin nesputani duh pa će okušati sreću. U dugim vezama vodit će se borba za dominacijom, no uz malo truda zakopat će ratnu sjekiru. Slučajan susret sa starim prijateljem ili znancem mogao bi im otvoriti nove poslovne mogućnosti.

Ribe u dugoj vezi koja je zapala u rutinu pronaći će načine da ugodno iznenade voljenog. Neće dozvoliti da ih udalje razmirice i neslaganja. Samci će uživati popularnost u društvu, što će im donijeti brojne prilike za flert i avanturu. Češće će ulaziti u sukobe s nadređenima zbog svoje tvrdoglavosti i potrebe za istjerivanjem pravde. No ponekad je pametnije držati jezik za zubima i pričekati povoljniji trenutak za djelovanje, piše Tportal.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...