Povodom blagdana sv. Luce samo sutra u Froddo Shopu u City Parku do -30% popusta uz postojeće međusezonske popuste

Radujemo se podijeliti s vama posebnu blagdansku ponudu u našem Froddo Shopu u srcu City Parka Zadar. Ne propustite super akciju koja će se održati samo 13. prosinca, uz postojeće međusezonske popuste do 40%! Za sve članove Froddo Cluba pripremili smo nevjerojatne popuste na odjeću – 10% na jedan komad, 20% na dva komada i čak 30% na tri ili više artikala. To je prilika koju ne želite propustiti!

Froddo Shop u City Parku Zadar nudi širok asortiman dječje odjeće vrhunskih brendova poput Sanik, Birba, Trybeyond, te popularnog slovenskog brenda Venerea. Osim toga, nudimo i Joma sportske komplete, Noexxiez grijače za ruke, mekane dekice, TY šarene privjeske, Siena unikatne ukrase za kosu, kape, šalove, ruksake, torbe i mnogo toga.

I dok se pripremate za blagdansku sezonu, razveselite svoje mališane s predivnim poklonima iz našeg bogatog asortimana. Pronađite savršen dar među našim artiklima i obradujte svoje najmlađe s vrhunskom dječjom odjećom i obućom.

Pratite nas na društvenim mrežama i na službenoj internetskoj stranici kako biste ostali informirani o svim novostima i ekskluzivnim ponudama iz Froddo Zadra. Vidimo se u Froddo Shopu u City Parku, gdje svaki trenutak postaje poseban u čarobnom svijetu dječje mode!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...