TKO DAJE NOVAC KK ZADAR Dado Burčul: “Zna se tko će odlučiti, Cino zna istinu!

Nezavisni vijećnik Damir Dado Burčul dugo godina radio je kao fizioterapeut u KK Zadar, osvrnuo se na nedjeljnu utakmicu Zadar-Partizan, ali i na rad klupskog Nadzornog odbora.

– Na utakmice, barem zasad – ne idem! Partizan je sinoć u Madridu protiv Reala odigrao jako loše, moguće je da Zadar dobije, ali teško. Iako je u sportu sve moguće – pa i čudo! Gosti neće biti umorni jer imaju široki roster, govori Burčul i nastavlja:

– Klubu sam dao puno, a kako oni to cijene to je njihova stvar. Lobirao sam s Danijelom Jusupom da u KK Zadar dođe dr. Mladen Srzentić, a na moju inicijativu došao je i fizioterapeut Marko Štrbac, osvrnuo se Burčul i na NO:

– Posao Nadzornog odbora je da nadzire financije Kluba. Oni ne smiju imati veze s kadroviranjem, mudrovanjem i dovođenjem igrača. Sada je, hvala Bogu, jedan otišao, onaj najveći mudrijaš Dino Martinović. NO bi rješavao ulaznice, marketing, ali se zna hijerarhija, postoji i Skupština, a glavna osoba u Klubu je šef uprave, a to je direktor Kluba. Najsvjetlija točka u Nadzornom odbora je Boris Hrabrov – po meni bi trebao biti predsjednik NO. Radi se o čovjeku koji je normalan i koji nema nikakav interes u svemu tome, čovjek koji voli Klub, koji je u košarci i radi s djecom, i koji bi htio pomoći. Kako je Rok Stipčević tu “uletio” – ne znam, to me jako iznenadilo, za kraj je izdvojio i pozitivce unutar Nadzornog odbora:

– Jedino su tri osobe u NO pozitivne, to su, kao što sam već rekao, Boris Hrabrov, ali i Davor Karlović i Rok Stipčević. Moram spomenuti i pozitivca Sinišu Cinu Pećanca – čovjek to obožava. Znam ga sto godina, Cino voli košarku i pomogao bi na svoj način, koliko može. On poznaje suštinu. Zna istinu – što je u Klubu. Ali moram i ovo reći – KK Zadar je hijerarhijski osakaćen! Grad je 90 postotni vlasnik i daje novac, i zna se tko će odlučiti – Mijolović (Ivan Mijolović pročelnik za financije op.a.) – a ne Nadzorni odbor!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...