DRŽAVNE NEKRETNINE Za poslovni prostor u Ulici braće Vranjana stiglo 17 ponuda, najveća iznosi 2.720 eura

U petak, 26. siječnja 2024. održano je otvaranje ponuda za zakup poslovnih prostora koje su Državne nekretnine ponudile u nekoliko gradova diljem Hrvatske.

Na natječaj za zakup poslovnih prostora 9/23 pristiglo je 120 ponuda, a prema preliminarnim rezultatima najveći interes postigao je poslovni prostor u Zadru u Ulici braće Vranjana 7 sa 17 zaprimljenih ponuda i najvećim ponuđenim iznosom od 2.720 eura.

Potražnja za garažama u Zagrebu ne zaostaje za potražnjom poslovnih prostora, gdje iste postižu tri puta veću cijenu od početne koja je npr. za Brune Bušića 16 iznosila 32,24 eura dok je ponuđena iznosila 100,00 eura. Za garaže na adresama Brune Bušića 16 i Zeleni trg 5 u Zagrebu zaprimljeno je 11 ponuda za svaku.

Interesa za prostore bilo je i u Bakru, Matuljima, Opatiji, Osijeku, Puli, Sisku i Splitu. Na frekventnoj lokaciji u Opatiji na adresi Maršala Tita 94, za prostor od 223 četvorna metra zaprimljeno je devet ponuda, a najveći ponuđeni iznos zakupnine iznosi 7.000 eura dok je početna cijena bila 3.470,87 eura.

Službeni rezultati natječaja 9/23 bit će objavljeni do kraja idućega tjedna na internetskim stranicama www.hr-nekretnine.hr, u rubrici natječaji za zakup/najam nekretnina, a ponuditelji koji su sudjelovali na natječaju bit će obaviješteni o rezultatima e-mailom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...