HAKIRAN LET 3 Mrle: “Prijetnje hakera su sablasne!”

Nakon što su objavljene pjesme za Doru 2024., na društvenim mrežama Leta 3 osvanule su objave oko kojih se sam bend ograđuje. Članovi benda tvrde kako su im hakirane sve društvene mreže osim Twittera te da danima dobivaju prijeteće poruke. Hakerski napad rezultirao je fotografijama pilića i jedva čitljivim opisima svih kanala benda, uključujući i streaming servis Spotify.

Zbog istrage koja je u tijeku, sadržaj poruka ne mogu predočiti javnosti, no Damir Martinović Mrle izjavljuje da su prijetnje izuzetno sablasne. ”Samo ću reći da od nas traže da se odreknemo Leta 3 te nam prijete da nema više jebanja u guzicu, samo u pičku.”

U današnjoj objavi hakeri su objavili video govorećih pilića koji tvrde kako su oni zapravo Let 3, te ih je “mama kokoš poslala na Doru”

Pravi, ljudski Let 3 smatra da se umjetna inteligencija otela kontroli te se manifestira u obliku pernatih bića, a krajnji cilj je otimanje lika i djela Leta 3. Ista ta bića koja su zaposjela kanale benda pratiteljima odašilju poruke kao što su “FU(K ŠČ” odnosno “jebeš ŠČ” od čega se bend ograđuje.

“Pustili su tu neku pjesmu “Babaroga”, prijavili se na Doru i govore da se odreknemo Leta 3. Ne spavam mirno i apeliram na našu publiku da slušaju Mamu ŠČ, a ne ovo novoobjavljeno smeće koje je očito kreirano uz pomoć umjetne inteligencije.

Podsjećamo kako je Mrle još prošli tjedan uputio ozbiljnu poruku gdje govori kako je bend “prijavio sve nadležnima, te naglašava kako su autorska prava ozbiljna stvar i da institucije odrade svoj posao.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...