Par se seksao u crkvi, a sada je oltar ponovno blagoslovljen, dobili i kazne

Nakon što je par imao seks u crkvi u Gornjoj Bavarskoj, tamošnji oltar je ponovno blagoslovljen. Blagoslov je održan prije Božića, rekao je glasnogovornik Nadbiskupije München i Freising za Njemačku tiskovnu agenciju.

Oltar u katoličkoj crkvi u Schechenu u okrugu Rosenheim pripremljen je za katolički obred, a lokalni svećenik ga je zatim ponovno blagoslovio tamjanom i svetom vodom tijekom mise, piše dpa, a prenosi Frankenpost.

Žena o kojoj je riječ prihvatila je odgovarajući kazneni nalog i suđenje koje je bilo planirano za veljaču 2024. neće biti održano, priopćio je Okružni sud u Rosenheimu. Koliko je visoka kazna nije objavljeno jer kazneni postupci uglavnom nisu javni.

Njezin partner mora odgovarati pred Okružnim sudom u Traunsteinu jer je optužen i za druga teška kaznena djela. Suđenje protiv njega se nastavlja, a ponovno ročište zakazano je za kraj siječnja.

Čovjek rođen u Rosenheimu, koji prema sudu nije komentirao brojne optužbe protiv njega na početku suđenja, optužen je za prijestupe uključujući uvredljivo ponašanje na “mjestu posvećenom bogoslužju vjerske zajednice”. Optužen je i za napad, oduzimanje slobode, prijetnju i prijevaru, prenosi Danas.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...