Veliki godišnji horoskop; Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Uđite u 2024. pripremljeni i informirani, uz godišnji horoskop koji će vam olakšati donošenje odluka. Doznajte što vas sve očekuje na poslovnom i privatnom planu u narednih 12 mjeseci, piše Zadovoljna.hr.

1. Ovan
Od početka godine pa sve do kraja svibnja očekuje vas razdoblje rasta na poslovnom i financijskom polju. U samom centru vašeg fokusa bit će želja za sigurnošću i ugodnijim životom. Osjećat ćete da ste ušli u fazu života u kojoj zaslužujete više i htjet ćete više uživati u plodovima svog rada.

2. Bik

Tranzit planeta u vašem znaku imat će povoljan utjecaj na vas ove godine. Napunit ćete se samopouzdanjem koje vam nedostaje, rast će vaša vjera u vlastite sposobnosti i talente. Zahvaljujući tome imat ćete više entuzijazma za nove poduhvate i projekte koji su na vidiku.

3. Blizanci
Nova godina od vas će tražiti da budete empatičniji i malo više promišljate o svom odnosu prema pojedinim ljudima. Prva polovica 2024. godine donosi suočavanje s duhovima iz prošlosti. Bit će to period koji će vam dati priliku da ispravite stare greške, ali i da se obračunate s onima koji su se ogriješili o vas.

4. Rak
U narednih 12 mjeseci rakovi će uživati u onome čemu uvijek teže – stabilnosti. Uspješno ćete balansirati između poslovnog i privatnog jer se nazire dugačak mirniji period u vašem životu, bez prevelikih previranja na vidiku.

5. Lav
Pred lavovima je period poslovne ekspanzije. Nazire se napredak u ostvarivanju važnih poslovnih ciljeva, ali on se neće dogoditi bez izazova s kojima ćete se morati uhvatiti u koštac. U prvoj polovici godine očekuje par izazovnih perioda iz kojih ćete izaći kao pobjednik ako se u potpunosti posvetite svom cilju.

6. Djevica
Pred djevicama je godina koja će ih podsjetiti na to za što su sve sposobne. Pripremite se za velike uspjehe, ali pritom ne zaboravite da oni nisu stigli preko noći nego su rezultat dugog rada i temeljitog izvršavanja obveza.

7. Vaga
Vagama nova godina donosi previranja na privatnom planu. Mogla bi ovo biti vrlo intenzivna godina kada su u pitanju emocije, ali samo ako na vrijeme ne skupite hrabrost za donošenje važnih odluka koje predugo odgađate.

8. Škorpion
Dragi škorpioni, vrijeme je za introspekciju i transformaciju. Ako razmišljate o velikim rizicima na poslovnom planu, početak godine pravo je vrijeme za to. Ohrabreni povoljnim utjecajem vladajućih planeta, osjećat ćete se spremno za značajne odluke.

9. Strijelac
Komunikacija strijelcima nikad ne predstavlja problem, ali u novoj godini upravo je to područje na kojem biste mogli zapeti. U 2024. morat ćete više vremena posvetiti tuđim emocijama i potrebama, a manje svojim.

10. Jarac
Jarčevi se ne boje izazova koje život stavlja pred njih, ali nakon nekoliko burnih i zahtjevnih godina, zaželjeli su se mira i stabilnosti. Upravo im to napokon donosi 2024. godina. Vrijeme je da fokus stavite na sebe.

11. Vodenjak
I dalje ćete težiti širenju svog horizonta, standardno željni novih pustolovina i avantura. Međutim, 2024. godina natjerat će vas da naučite s obje noge čvrsto stajati na zemlji, na jednom mjestu, mirno i bez traženja brzog izlaza iz situacije koja zahtjeva dugo i temeljito čišćenje.

12. Riba
Na kraju 2023. osjećali ste se pomalo nemirno i željno promjena. Dobra vijest je da se u 2024. godini nazire puno potencijala da željene promjene i ostvarite, ali ništa se neće dogoditi bez vašeg aktivnog sudjelovanja u životnom procesu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...