Adele nakon osam godina u Europi; Preprodavači prodaju karte za nevjerojatne iznose

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica, Adele, dolazi nakon osam godina. Zbog višegodišnje stanke s europskih pozornica, ulaznice za deset koncerata u Njemačkoj prodale su se u rekordnom roku. Sada ih preprodavači online nude za više od 5.000 eura.

Jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica Adele nije nastupala u kontinentalnoj Europi od 2016. godine. Zato su njezini europski obožavatelji bili jako iznenađeni kada je početkom veljače objavila da će u kolovozu zapjevati u areni u njemačkom Münchenu. I počela je ‘borba’ za ulaznice, prenosi N1. 

Njezin tim dodao je još dodatna četiri na već najavljenih šest nastupa u areni od 80.000 mjesta zbog velikog broja zahtjeva. Ali to još uvijek nije bilo dovoljno. Ulaznice, koje su puštene u prodaju u srijedu, rasprodane su za nekoliko minuta, ali se sada prodaju po vrlo visokim cijenama na drugim web stranicama.

Oglasi koji se pojavljuju na nekim stranicama za preprodaju ulaznica traže 5999 eura za mjesto na koncertu, piše Daily Mail.

Obožavatelji koji nisu dobili ulaznicu cijene su prozvali pljačkaškim
Visok iznos jako je razljutio obožavatelje koji unatoč satima čekanja ispred ekrana nisu mogli doći do ulaznice. Nove cijene nazvali su lihvarskim. Na web stranici pjevačice ista su se mjesta prodavala po gotovo deset puta nižoj cijeni. Za ulaznice je trebalo izdvojiti između 74,9 i 419,9 eura.

Prodaja na Adelinoj web stranici odvijala se elektroničkim putem. Ulaznice su puštene u prodaju u 9 ujutro, nakon čega su obožavatelji kupnjom dobivali broj u redu – ako su bili prespori ispadali su iz izvlačenja. Čekali su nekoliko sati da im se javi je li karta doista pala u njihove ruke.

Nekoliko trenutaka nakon početka službene prodaje, na društvenim su se mrežama počele pojavljivati objave sa snimkama zaslona uz poruku: “Vi ste 327.459 u redu čekanja.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...