Alkoholizirani vozači narušavali javni red i mir te vrijeđali policijske službenike

Jučer, 31. siječnja u 04.00 sati u Zadru u Ulici Ivana Brčića policijski službenici su tijekom nadzora u prometu zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka. Kontrolom 28-godišnje vozačice, utvrđeno je kako vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 1,65 g/kg, a tijekom postupanja vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike.

U utorak, 30. siječnja u 16.10 sati u Zadru u Zagrebačkog ulici, policijski službenici su zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je pod utjecajem alkohola od 1,02 promila upravljao 52-godišnjak koji je prethodno u Ulici Hrvatskog sabora narušavao javni red i mir vikom i galamom. Daljnjom kontrolom vozača utvrđeno je kako kod sebe ne posjeduje osobnu iskaznicu niti vozačku dozvolu.

Oboje vozača policija je isključila iz prometa te su smješteni u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Jučer su uz optužne prijedloge prepraćeni na Kazneno-prekršajni odjel
Općinskog suda u Zadru, vozačica zbog počinjenih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, a vozač zbog prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, narušavanja javnog reda i mira te zbog ne posjedovanja osobnih dokumenata, navodi se u policijskom priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...