FAN SHOP KK ZADAR Vana Dundov: “Zanima nas lokacija nekadašnje turističke agencije, čekamo zeleno svjetlo od Grada Zadra!”

Neslužbena navijačka Facebook stranica KK Zadar Fans – prije dva dana u javnost je izašla s informacijom kako KK Zadar otvara Fan shop, na izuzetno atraktivnoj lokaciji na samom ulazu u Poluotok, ispod volta, na mjestu nekadašnje turističke agencije Aquarius.

Voditelj marketinga Josip Begonja i danas nam je potvrdio ono što je već i rekao u subotu navečer – kako ništa ne zna, te da će uskoro naručiti neke proizvode koji nedostaju, spominje kemijske olovke…

Prošetali smo se do ureda v.d. direktorice KK Zadar Vane Dundov – koja nas je dočekala s osmijehom:

Postoje ideje o otvaranju Fan Shopa. Ne znam kako je u javnost izašla ta informacija na Facebook stranici KK Zadar Fans. Jedino što mogu reći jest da ćemo – sada reaktivirati Fan shop u dvorani Krešimir Ćosić na mjestu gdje je bio i prije – povrh “prstena” gdje se nalazi Zlatni VIP, govori Vana i otkriva koja pozicija najviše odgovaraKK Zadar

  Za Fan shop nam najviše odgovara pozicija na mjestu nekadašnje turističke agencije Aquarius. Moramo dobiti zeleno svjetlo od Grada Zadra – nastojimo to progurati što prije, tako da to nije daleko od realizacije! Bio je neki dan sastanak Nadzornog odbora, vjerojatno se razgovaralo i o ideji otvaranja Fan shopa, pitajte Roka Stipčevića, on će vjerojatno znati, odgovara kad će biti novi natječaj za klupskog direktora:

Natječaj za direktora će biti za otprilike dva mjeseca. Ne bih sad o tome imam li volje nastaviti kao direktorica ili ne, prije nekoliko dana Radna skupina ABA lige održala je sastanak pred predstavnika KK Zadar, Dundov je rekla i razlog: 

Zato što je KK Zadar u predsjedništvu ABA Lige. To znači da Radna skupina ABA lige – KK Zadru mora polagati račune, nakon čega svi prijedlozi idu na glasanje na Skupštini ABA lige – koja će biti u Zagrebu. Meni je bitna činjenica – da je jedan hrvatski klub ušao u Radnu skupinu, radi se o Ciboni, zaključila je Vana Dundov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...