FOTO Apel stanara Ulice Viktora Vide: “Cesta je asfaltirana poprilično uže nego prije, dva se vozila ne mogu mimoići”

Našoj redakciji javili su se stanari Ulice Viktora Vide na Plovaniji, koja je nedavno konačno i asfaltirana, ali, kako nam kažu stanari, nije ipak sve prošlo glatko.

“Kako to obično kod nas bude, kada dođe do problema isti se prebacuje kao ping pong loptica i glasno se viče, nije do mene.  Evo, ulica Viktora Vide u Zadru, konačno je dočekala asfaltiranje, međutim, ni ono ne prolazi glatko.  Kako se može vidjeti po slikama iz priloga, današnje asfaltiranje ide po načinu “uže a duže”, od muke se sa problemima rugamo, kažu tako je lakše. Naime, cesta je asfaltirana poprilično uže nego li je bila prije, što bi značilo kada dolazi do susreta dva vozila, isti nemaju mjesta mimoići se a kamoli stati negdje sa strane. Napominjemo, kako je cesta prije radova bila širine 4m a danas je ona široka svega 3,20m. Također, prilazi u dvorišta osmišljeni su tako, da isti zahtijevaju dodatne napore stanara o vlastitom trošku da to upriliče za svakodnevnu upotrebu jer nam kažu da to nije dio njihovog posla”, napisali su nam.

Kao dokaz tome, priložili su i fotografije koje objavljujemo.

“Stanari mole javno da im se kaže (kažu da su Grad Zadar i Odvodnja Zadar glavni i odgovorni)  kome treba dostaviti brojeve tekućeg računa za refundaciju troškova do koje ne treba doći?!”, pitaju se.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...