GOSTUJU U PRIVLACI, Ako HNK Zadar ispadne nema opravdanja!

HNK Zadar koji igra u četvrtom rangu hrvatskog nogometu, 3.NL-jug  – u srijedu 28. veljače od 18 sati – gostuje u Privlaci protiv Sabunjara – kluba iz petog ranga, 1.ŽNL, u susretu osmine finala Kupa Nogometnog saveza Zadarske županije.

Sve osim uvjerljive pobjede HNK Zadar bila bi prava katastrofa – s obzirom na to koliko Klub sa Stanova troši novca! A taj novac – igrom bi morali opravdati u srijedu, ne umanjujemo pritom igračke kvalitete Sabunjara. Ali od HNK Zadar se očekuje – prolazak dalje u županijskom Kupu –  opravdanje za, eventualno ispadanje, bila bi “priča za malu djecu”!

Utakmica će se igrati na pomoćnom igralištu s umjetnom travom, s reflektorima (Općina Privlaka u njih je uložila 40 tisuća eura) – predsjednik NK Sabunjar Privlaka, 63 godišnji Dragan Glavan nam je rekao:

Imamo montažnu tribinu na kojoj ima mjesta za 160 gledatelja, imamo i šest reflektora. HNK Zadar je, recimo to tako – pod navodnike bolji, jer igraju viši rang, ali mi imamo dobro posloženu momčad te ćemo im pružiti otpor. Kup je natjecanje u kojem su moguća iznenađenja. Potrošnju reflektora rješava nam Općina Privlaka, ali svakodnevno treniramo na umjetnoj travi. Momci su raspoloženi i sremni za utakmicu –  idemo na pobjedu protiv HNK Zadar, optimist je Glavan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...