ISKRENO Mate Lukić: “Katu Šoljić nitko ne spominje, čitam samo o Aleksandri Prijović!”

HSP-ov gradski vijećnik Mate Lukić, osvrnuo se na skorašnji koncert srpske pop-folk pjevačice Aleksandre Prijović u dvorani Krešimir Ćosić – koji će se održati u petak 7. lipnja ove godine – s početkom u 20 sati.

– Nikad u svom životu nisam čuo za tu curu dok nije krenula medijska hajka. Protiv Prijović nemam ništa. Vidio sam na njenoj službenoj Facebook stranici – da ima 82 lajka za koncert u Zadru. Bacio sam pogled i dvorana nije niti pola rasprodana. Primjerice, kad KK Zadar igra neku bitnu finalnu utakmicu – ulaznice budu rasprodane u jednom danu. Sad će dvoranu vjerojatno puniti sve od Dubrovnika, Bosne – od svukuda! Stvara se nepotrebna euforija i diže prašina. Neviđena se hajka diže! Mladi kada vide što se piše, govore – pa ‘ajmo vidjeti, kao “kud’ svi Turci – tu i mali Mujo”, Lukić je emotivno nastavio:

 

– Na današnji je dan rođena Kata Šoljić – žena heroj! Ona je dala četiri sina i zeta u Domovinskom ratu, ali i četiri brata u prošlom ratu. Niti jedan medij nije spomenuo – da je na današnji dan rođena Kata Šoljić! Od jutros u medijima čitam samo o Aleksandri Prijović. Katu Šoljić nitko ne spominje – fokus je na Aleksandri Prijović i njenom koncertu, HSP-ov vijećnik na koncert neće ići:

– Na koncert neću ići jer to ne slušam. Svima želim sreću uz dobru zabavu. Isto tako – želim da im gost iznenađenja bude “Desingerica”, onaj ćelavi pjevač – koji sve u dvorani udara patikom po glavi! Lepa Brena je svekrva Aleksandri Prijović – ne bi me čudilo da Brena bude i u Zadru jer je bila u Zagrebu, Lukić bez dlake na jeziku ističe:

Zahvaljujući našim medijima – Aleksandra Prijović je u Hrvatskoj postala hit broj 1. Čitam i srpske medije, ali tamo nije među top pet pjevača. Prijovićka koristi priliku zbog ludila i euforije koju su stvorili naši mediji. Radi turneju od grada do grada i “kupi laganu lovu”, za kraj je kazao:

– Ne želim stvarati nikakve tenzije – iako mislim, da će se tenzije stvoriti same od sebe. Zadar je oduvijek bio grad dalmatinske glazbe i kulture, a sve ovo što se u Zadru događa – samo ćeš još dodatno podgrijati stvari, zaključio je Mate Lukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...