Ne propustite ove subote još jedan Mini Pop Up sajam u galeriji Liliput u Varoši

Inicijativa Meet the maker – Zadar poziva Zadrane da ove subote podrže lokalne umjetnice i obrtnice koje će svoje radove predstaviti i ponuditi na Mini Valentinovskom Pop Up sajmu rukotvorina.

Namjera ove inicijative je organizirati druženje umjetnika i kupaca na jednom mjestu te stvoriti bolju povezanost lokalnih autora koji se bave izradom rukotvorina sa zainteresiranim građanima koji su spremni pružiti podršku takvim proizvodima umjesto masovno proizvedenim predmetima pristiglih iz bespuća dalekog Istoka, poručuju organizatori.

Mini Pop Up sajam rukotvorina održat će se u subotu, 10. veljače, od 10:00 do 15:00 u Galeriji Liliput u Varoškoj ulici, broj 5.

Zamišljen je kao prilika da pred Valentinovo Zadrani pronađu lijepi predmet za svoju dragu osobu ili sebe.  Sajam rukotvorina je mjesto na kojem možete doznati sve što vas zanima o izradi i materijalima, uživo vidjeti sve detalje i isprobati što vam se sviđa. Na sajmu će se predstaviti zadarske autorice i njihovi brendovi: AG art, Baba Roga, Sunflowers by Ana, Bovi by Božena i Hekleraj Mayra.

– Subota ujutro biti će vesela jer se očekuje i karneval na Narodnom trgu. Veselimo se šušuru u gradu! Veselimo se vašoj podršci!, pozivaju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...