NIJE ŠALA Uživaš u radu od kuće? Postani tester kondoma

Ususret Valentinovu, najveći sex shop u Hrvatskoj – Eros.hr poziva hrabre pojedince koji su spremni testirati granice vlastitih užitaka da postanu dio njihovog tima.

Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije. Zadatak prijavljenih kandidata je recenzirati kondome, a najbolje napisana recenzija osvojit će godišnju zalihu kondoma.

Tester kondoma (m/ž) – Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome. Hrabri, strastveni i otvorenog uma pojedinci mogu posao pretvoriti u ugodu i sudjelovati u istraživanju za unaprijeđenje intimne sigurnosti.

Oglas je objavljen na PickJobs-u, najmodernijoj platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plijene pažnju na svjetskoj sceni, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj. „Tvrtke žele zaposliti pojedince koji bi testirali određene proizvode, uslugu ili doživljaj kako bi dobile povratne i nepristrane informacije iz prve ruke.

Putem naše platforme ovakvi poslovi dolaze do krajnjog korisnika uz iznimno veliki interes i kandidata i poslodavaca.“ – kažu iz PickJobs-a. Pitate se kako postati dio istraživačkog tima? Prijaviti se možete putem obrasca u oglasu za posao i opisati zašto ste baš vi savršeni kandidat za navedeno radno mjesto. Odabranih 30 osoba primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzije. Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma uz priliku da postane tester/recenzent za nove proizvode. Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 14.02.2024.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...